Couchpotato.gr

Couchpotato.gr

19·Ιαν·2010 Chuck 3×04 “Chuck vs. Operation Awesome”

Bad guys don’t count carbs.

chuck-3x04

Όπως είχαμε προβλέψει ο Ντέβον δεν είναι νεκρός, αλλά είχε απαχθεί από την οργάνωση The Ring επειδή τον μπέρδεψαν με τον Τσακ. Λίγο δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά ας πάμε παρακάτω. Θέλουν να τον στρατολογήσουν, γι αυτό τον αφήνουν ελέυθερο και του βάζουν μια δοκιμασία. Ο Ντέβον φρικάρει αλλά συμφωνεί να συμμετέχει αρκεί να του εγγυηθεί ο Τσακ ότι θα τον προστατέψει. Η επιχείρηση πηγαίνει υπερβολικά καλά, το intersect δουλεύει ρολόι και ο Τσακ γίνεται ο action hero που ονειρεύεται. Η τελική δοκιμασία είναι να σκοτώσει τον Σο, τον πράκτορα της CIA που είχαμε δει σύντομα με την Μπέκμαν. Με το γνωστό κόλπο με το χάπι που επιβραδύνει την καρδιά για να φαίνεται νεκρός ξεγελούν το (τον; την;) Ring, και ο Ντέβον κερδίζει την εμπιστοσύνη τους.

Το πρόσωπο το Ring για το επεισόδιο είναι η Άντζι Χάρμον (Law&Order). Ηγείται μιας ομάδας και υποτίθεται ότι είναι η μοναδική που γνωρίζει για την ύπαρξη του Ντέβον. Και αυτό είναι δύσκολο να το πιστέψουμε. Ο τύπος που τον απήγαγε δε μετράει; Άλλα μέλη της ομάδας; Τελοσπάντων όπως παρουσιάζουν τα πράγματα αν ξεφορτωθούν την ίδια προσωπικά ο awesome θα μπορέσει να επιστρέψει στην πολυπόθητη ανωνυμία. Αν είναι έτσι γιατί χρειαζόταν να περάσει τη δοκιμασία, να περιμένει νέα επικοινωνία κτλ και δεν τη σκότωναν κατευθείαν στο γραφείο του Σο; Με την ιστορία να μπάζει νερά από παντού (αλλά να μη μας πειράζει καθόλου), στο τέλος τη σκοτώνουν, όχι όμως πριν παλέψει σώμα με σώμα με τη Σάρα. Άλλωστε γι αυτό πήρε το ρόλο.

Ο Σο γνωρίζει τα πάντα για το Ring και το intersect, και έρχεται να ηγηθεί της ομάδας ψιλομόνιμα, αν και είναι πιο νέος από κάποια όπλα και πυρομαχικά του Κέισι. Ενώ μάλλον θα έπρεπε να τον αντιπαθήσουμε, ο Μπράντον Ράουθ έχει την κοψιά του καλού παιδιού που ταιρίαζει γάντι στη σειρά. Στο πρόσωπο του βλέπω ακόμα τον Σούπερμαν και φαίνεται πολύ καλή προσθήκη στο υπάρχον καστ.

Βέβαια το αποκορύφωμα του επεισοδίου ήταν η ιστορία του Buy More, όπου λειτουργεί Fight Club στο κλουβί. Τι να πεις για τα μελανιασμένα πρόσωπα των μαλθακών παιδιών στα πράσινα, ή για τα γυαλιά- Τάιλερ Ντέρντεν που φορούσε ο Λέστερ. It’s the first time I’ve felt alive since my Bar Mitzvah.

Εσάς πώς σας φάνηκε;


Tags: Chuck · Κριτική, Σχόλια: 6 Σχόλια


6 Σχόλια μέχρι τώρα

 • 1 poromenos // 20 Ιανουαρίου, 2010 στις 02:48

  παρόλα τα σεναριακά κένα,αρκετά καλό και αρκετά αστείο σε μερικές στιγμές,αν και για μένα έχει χάσει την παλία γλύκα του!

 • 2 Kappa // 20 Ιανουαρίου, 2010 στις 11:10

  Στο τέλος γιατί τον δείχνει ΄τον Σο να παρακολουθεί το σπίτι του Chuck και να φοράει ένα δαχτυλίδι; Πιθανόν να είναι αυτός ο ‘Ring’;

 • 3 couchpotato // 20 Ιανουαρίου, 2010 στις 12:07

  Λες; Εγώ το πήγα αλλού. Ότι είναι παντρεμένος και του λείπει η οικογένεια του.

 • 4 Kappa // 20 Ιανουαρίου, 2010 στις 13:12

  Μάλλον σωστότερη η δική σου η ερμηνεία. Συνηθισμένος από ότι έχουμε δει, βλέπω παντού συνομωσίες και διπλούς πράκτορες!

 • 5 Κωστας // 21 Ιανουαρίου, 2010 στις 23:53

  Couchpotato κλέβεις. Ήξερες από πριν την απαγωγή του γιατρού επηδή στο σφύριξαν οι σεναριογράφοι.

 • 6 VagosM // 22 Ιανουαρίου, 2010 στις 23:39

  kai ego auto pistevo oti mpori na itan pantremenos kai na skotosan isos tin ginekatou autoi apo to daktilidi i praktores kai giauto na sixenete ta opla.
  kai exi pi pentakos fores ston chuck oti an kai ta sixenete ta opla kalitera na ta xrisimopoii otan xriazete.
  signomi gia ta greclssh.

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>