Couchpotato.gr

Couchpotato.gr

31·Μαρ·2010 Chuck 3×12 “Chuck vs the American Hero”

Make it work.

chuck-3x12

Fact #1 Το προηγούμενο καλοκαίρι ανακοίνωνε το NBC ότι το Chuck θα επιστρέψει με 13 επεισόδια, και το Νοέμβριο τους έδωσε άλλα έξι. Με βάση τα αρχικά πλάνα δηλαδή είδαμε το προτελευταίο επεισόδιο, άρα λογικό είναι που δίνει την αίσθηση ότι ολοκληρώνεται το story arc.

Fact #2 To budget φέτος είναι αισθητά μειωμένο, και δυστυχώς φαίνεται.

Περισσότερο με ενοχλούν οι φτωχές σκηνές δράσης, όπως για παράδειγμα η εκρηξούλα στην αποθήκη στο τέλος με μια μοναχή ρουκέτα (θυμάσαι τι είχε γίνει πέρσυ στο ντράιβ-ιν; Ο κακός χαμός). Ή που ο Τσακ χρειάστηκε να εξουδετερώσει μόλις τρεις αντιπάλους πριν βρει τον Σω. Όταν έχουν περάσει μια σαιζόν εξυμνώντας τη δύναμη του Ring πρέπει να τη δείξουν κιόλας. Καταλαβαίνω το μειωμένο budget, αλλά σαν θεατή δε με νοιάζει, ας βρουν τρόπο να το καλύψουν. Σήμερα απέτυχαν.

Τουλάχιστον συμμετείχαν περισσότεροι ηθοποιοί αυτή τη φορά (άλλος ένας τρόπος που γλιτώνουν λεφτά τελευταία είναι το να “εξαφανίζουν” τους δευτερεύοντες χαρακτήρες όταν δεν είναι τελείως απαραίτητοι). Είχε πλάκα πως συνεργάστηκαν όλοι για να βοηθήσουν τον Τσακ, ακόμα και αν είχαν εγωιστικά κίνητρα.

Όχι να περιαυτολογήσω, αλλά το είχα πει ότι θα έχει σημασία η πρώτη εκτέλεση της Σάρα. Όταν ο Σω μαθαίνει ότι θύμα ήταν η γυναίκα του θολώνει και την παίρνει με το αυτοκίνητο προς άγνωστο προορισμό. Τόσα χρόνια πίστευε ότι την είχε σκοτώσει το Ring, και τώρα θα μάθει μάλλον ότι είχε λερωμένη τη φωλιά της. Φαντάζομαι ότι εκείνη είχε προδώσει τη CIA, γι αυτό και διατάχθηκε η εκτέλεση της. Και δεν τον έχω για τόσο αδίστακτο ώστε να μην ακούσει στη λογική και να κάνει κακό στη Σάρα.

Ο Σω έφαγε άλλη μια ήττα σε αυτό το επεισόδιο. Έχασε και το κορίτσι από τον Τσακ. Ο ήρωας μας της εκδήλωσε την αγάπη του και την κάλεσε να τον συναντήσει στο σταθμό του τραίνου για να εξαφανιστούν μαζί, αντιστρέφοντας τους ρόλους από το πρώτο επεισόδιο της σαιζόν. Η Σάρα αποφασίζει να τον ακολουθήσει, και σιγουρεύεται ότι πήρε τη σωστή απόφαση όταν ο Κέισι της αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος που πάτησε τη σκανδάλη στο προηγούμενο επεισόδιο.

Άλλο ένα πράγμα που με ενοχλεί είναι πως σε κάθε επεισόδιο βάζουν τον Τσακ να συνειδητοποιεί ότι αγαπάει τη Σάρα, ή να της εκδηλώνει τα αισθήματα του σαν να είναι η πρώτη φορά. Από την πρώτη σαιζόν δεν κάνει και τίποτα άλλο, δεν είναι νέο ότι την αγαπάει. Πρέπει να συγκινηθούμε που της το λέει; Πάλι; Μόνο στο youtube υπάρχουν άπειρα σχετικά βιντεάκια. Ελπίζω να τελειώσαμε με αυτό το θέμα για να επικεντρωθούμε στο πως θα γυρίσει ο Κέισι στη δουλειά.

Παρεπιπτόντως, τι σπίτι ήταν αυτό που έδιναν στον Τσακ να μείνει στη Ρώμη;

Και, ο Ρόμο Λάμπκιν από το Battlestar Galactica είναι ο διοικητής του Ring.


Tags: Chuck · Κριτική, Σχόλια: 2 Σχόλια


2 Σχόλια μέχρι τώρα

 • 1 Yiannis/Pefki // 1 Απριλίου, 2010 στις 01:31

  Poli kalo:
  http://www.youtube.com/watch?v=MyGJXLxtVEo&feature=player_embedded
  Na kanoume ki emeis ena application sto Club!! LOL

 • 2 costantis // 2 Απριλίου, 2010 στις 12:05

  Είναι όντως σαν να τελειώνει η ιστορία. Μου φάνηκε σαν να το επίσπευσαν κιόλας για να χωρέσουν όλα σ’ αυτό το επεισόδιο. Δεν περίμενα, για παράδειγμα, ότι την αντίδραση του Σο απέναντι στη Γουόκερ θα τη βλέπαμε σ’ αυτό.

  Αυτή η Σάρα, από άντρα σε άντρα πάει… Να δεις πώς το λένε αυτό… 🙂

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>